ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Haute Patisserie


Εργάστηκε ως pastry chef σε ελληνικά νησιά (Σκιάθος, Ζάκυνθος, Μύκονος), στο Thessalikon Grand Hotel (ζαχαροπλαστείο & Café Vienna, Καρδίτσα) και στο Caffe I Frati (Κηφισιά), όπου η αυξανόμενη ζήτηση των δημιουργιών του σε πακέτο οδήγησε στη δημιουργία shop-in-shop Evaggelos Chasiotis Haute Patisserie by Caffe I Frati. Το 2017 κέρδισε το βραβείο «Pastry Chef της χρονιάς» (estiatoria.gr). Το 2018 στο 1ο παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας παρέλαβε το βραβείο «Greek Taste Beyond Borders» και αναδείχθηκε ως ο Pastry Chef της χρονιάς.