ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
Αρχιμάγειρας - Αρχιζαχαροπλάστης - Αρτοποιός
Ο Κωνσταντίνος Μουζάκης είναι Πρόεδρος στην Ακρόπολις Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής και Αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO).
Με τεράστια διαχρονική πορεία στη Γαστρονομία, ο Κωνσταντίνος έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, τιμής ένεκεν και βραβεία στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και τρίτες χώρες, ενδεικτικά:
- Chef European 2015 στο Perpignan (Γαλλία)
- Υψηλή προσωπικότητα της γαστρονομίας στο Kunming (Κίνα), στη Βαλένθια (Ισπανία), στη Λισσαβόνα (Πορτογαλία) κ.α.
- Μέλος στης Ομάδα Εργασίας του Γαστρονομικού Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού
- Μέλος στην Ομάδα Εργασίας για τον Γαστρονομικό Τουρισμό της Περιφέρειας Αττικής
- Panel leader στους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας Taste Olymp Awards.
- Κλαδικός Συντονιστής Επαγγελματιών Γαστρονομίας, Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, Νέα Δημοκρατία
- Καθηγητής στις Ανώτερες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (Τομέας Μαγειρικής ζαχαροπλαστικής) της Αττικής
- Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ)
- Πιστοποιημένος στην Ευρω-ασιατική διδασκαλία και τουρισμό των Ομίλων UNESCO
- Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών Επιχειρήσεων Τροφίμων ΕΦΕΤ
Αρθρογραφεί και εισηγείται σε συνέδρια με θέμα τη γαστρονομία της Ελλάδας. Συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής, παρουσιάζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με στόχο την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας.