Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
2024-01-03
Η Ελευθερία Κυπριώτη-Σπάρταλη, Διατροφολόγος/Διαιτολόγος, και η Αντωνία Ψαρουδάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Υγιεινής Διατροφής και Τροφίμων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, έκαναν μια σημαντική συνεισφορά στη δράση SWEETEN YOUR HERITAGE με Επιστημονικό κείμενο για το Μελεκούνι, στο οποίο δίνεται έμφαση στην αξία του Μελεκουνιού για την υγεία και τη διατροφή.
Τις ευχαριστούμε θερμά.